''Atmacalar'' futboldan memnun

''Atmacalar'' futboldan memnun

Aykut Ferah, iyi oyunun karşılığında puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, maçta buldukları birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını, iyi oyunun karşılığında puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında maça çok  iyi başladıklarını, ilk 15 dakikada net gol pozisyonlarını  değerlendiremediklerini belirtti.
 
Beşiktaş gibi takımlar karşısında çok fazla gol pozisyonuna girmenin  zor olduğuna dikkati çeken Aykut Ferah, her şeye rağmen başa baş bir mücadele  ortaya koyduklarını, bir anlık dikkatsizlik sonucu sahadan puansız ayrıldıklarını  ifade etti.
 
Ligin iyi top oynayan ekiplerinden ve en fazla gol atan takımlarından  birine karşı oynadıklarını kaydeden Ferah, şöyle devam etti:
 
"Rakibimizin gücünü bilerek oynadık. Maçın geneline bakıldığında  Beşiktaş gibi bir takıma karşı asla geri adım atmadık. Oyunun ilk yarısında  bulduğumuz çok net fırsatlar vardı. İkinci yarıda ise orta sahada oynayan  oyuncularımız sarı kart görmesi orta sahadaki oyun dengemizi düşürdü. Her şeye  rağmen mücadelemiz üst düzeydeydi. Beşiktaş karşısında bulduğumuz birçok gol  pozisyonundan yararlanamadık. İyi oyunumuzun karşılığında puan alamadığımız için  üzgünüz."
 
Ferah, Beşiktaş maçını unutup bir an önce Akhisar Belediyespor maçına  hazırlanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.