''Benim için şampiyon olun''

''Benim için şampiyon olun''

Futbolcularla yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Hamzaoğlu, “Üzerinizde biraz emeğim varsa, şampiyonluk için daha fazla gayret edin” dedi.

Galatasaray’da teknik direktörlük görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu’nun, Florya’da takımla yaptığı veda konuşmasında şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

“Aslolan Galatasaray’dır. Üzerinizde biraz emeğim varsa, bana inanıyorsanız, şampiyon olmak için biraz daha gayret edin. Gelmek gibi gitmek de hayatın bir parçası. Geldiğim gün bir gün gideceğimi biliyordum. Bu sizin de başınıza gelecek. Çok iyi zaman geçirdim. Sizin mücadelelerinizle birçok başarıya ortak oldum, teşekkür ederim. İyi hatıralarım var. Hep beraber büyük mutluluklar yaşadık. Sizlerin yanı sıra da yöneticilere ve başkanımıza da çok teşekkür ediyorum...”

‘Ayrılsak da, kalbimiz burada’

“Bizler buradan gelir geçeriz ama aslolan Galatasaraydır. Ayrılmış olabiliriz ama kalbimiz buradadır. Sizlere de tavsiyem buradan ayrıldıktan sonra da Galatasaray’ın başarılarından mutluluk duyun, bir Galatasaraylı’nın yapacağı bu olmalı.”

Fanatik