''Büyük bir kulüpteyim''

''Büyük bir kulüpteyim''

Kjaer, Fenerbahçe’den ayrılmayacağını vurguladı.

Simon Kjaer, Avrupa’nın devleriyle anılmanın gurur verici olduğunu ancak Fenerbahçe’den ayrılmayacağını vurguladı. Danimarkalı yıldız, “Büyük bir kulüpteyim ve mutluyum” dedi.

Fenerbahçe’de sezonun flaş isimlerinden Simon Kjaer, transfer iddialarını yorumladı. Danimarkalı stoper, son dönemde PSG başta olmak üzere Avrupa’da birçok kulübün kendisini istemesinin onur verici olduğunu söyledi.

Goal.com’a özel açıklamalarda bulunan Kjaer, ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini ifade etti. Tecrübeli yıldız, “Kesinlikle büyük kulüplerle anılmak gururumu okşuyor. Ancak ben ayrılığı hiç düşünmüyorum” dedi. Büyük bir kulüpte oynadığını vurgulayan Kjaer, “Fenerbahçe’de çok mutluyum. Benim ve ailem, İstanbul’da yaşamaktan memnun. Her maçı kazanmak için oynayan büyük bir kulüpteyim. Ligde şampiyonluk, Avrupa Ligi’nde başarı hedefliyoruz” diye konuştu.

Fenerbahçe’de farklı bir hava olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki savunmacı, “Fenerbahçe gerçekten büyük kulüp. Her zaman kazanma mantelitesi var. Her zaman başkalarının değil, kendi performansımızla ilgileniyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz” dedi.

Taraftarların kendisini çok sevdiğini aktaran tecrübeli oyuncu, “Burada müthiş bir tutku var. Dışarı, statta ve sosyal medyada taraftarlar sürekli bana yakın davranıyor. İnanılmazlar” yorumunu yaptı.

‘İlk golüm fantastik’

Medicana Sivasspor’a attığı galibiyet golünün çok özel olduğunu anlatan Kjaer, “Elbette fantastik bir histi bu kulüp için ilk golü atmak. Bu sezon birçok maçta denemiş ama yapamamıştım. Son maçta topu ağlarda gördüğüm zaman çok iyi hissettim. Bu kazanmamızı sağlayan goldü” diye konuştu.

‘Yeteneklerimi geliştiriyorum’

Sarı-lacivertli takımdaki ortamın kendisini geliştirmeye müsait olduğunu belirten Simon Kjaer, çok çalıştığını ifade etti. 26 yaşındaki stoper, “Düzenli çalışıyorum ve yeteneklerimi geliştiriyorum. Daha fazla gol atmak istiyorum. Lille’de frikikler benimdi ve goller atıyordum. Ama Fenerbahçe’de frikikler benim değil, bu yüzden skor üretemiyorum” yorumunda bulundu.