''En doğru kulüpteyim''

''En doğru kulüpteyim''

FC Dallas’tan zorlu bir transfer sürecinin ardından Trabzonspor’a gelen Castillo, çok mutlu olduğunu kaydetti.

Kolombiyalı yıldız, içinin rahat olduğunu vurgulayıp, “Her ne olursa olsun, en doğru kulübe geldim” dedi.

Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Fabian Castillo, kararından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Transfer sürecinde iki kulüp arasında yaşanan problemlere değinen Castillo, içinin rahat olduğunu söyledi.

İspanya’nın Al Dia gazetesine konuşan Kolombiyalı futbolcu, FC Dallas kulübünün MLS’e başvurup Trabzonspor’da oynamasına karşı çıktığını hatırlatıp, “Sürecin nasıl geliştiğini bilmiyorum. Yasal olup olmadığını bilmiyorum. Ama her ne olursa olsun, en doğru kulübe geldim” dedi.

Hiçbir usulsüzlük yapmadığını aktaran 24 yaşındaki futbolcu, “FC Dallas kulübü benim gelişmemde yardımcı oldu, minnettarım. Ama hayatım boyunca orada kalamazdım. Benim kulüpten istemeden ayrıldığımı söylüyorlar. Tam tersi, kanıtlarım var” diye konuştu.

Trabzonspor ile FC Dallas’ın anlaştığını da vurgulayan Castillo, bazı insanların bu işi baltaladığını kaydedip, “Bu transfer hem benim açımdan hem de kulüp açısından iyiydi. Zaten her iki kulüp arasında anlaştı. Daha sonra bazı problemli insanlar ortaya çıkıp süreci zora soktu. Benim açımdan iyi oldu, çünkü kariyerime Avrupa’da devam ediyorum. Milli takım konusunda da, kariyerim konusunda da Avrupa’da olmak önemliydi” ifadelerini kullandı.

Milliyet

Etiketler Trabzonspor Castillo