''Fenerbahçe'nin geleceği garanti altında''

''Fenerbahçe'nin geleceği garanti altında''

Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de ikinci devreye hazır olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor'u 6-1 yendikleri maçla Spor Toto Süper Lig'de ikinci devreye hazır olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira,  rakiplerini çok ciddiye alarak sahaya çıktıklarını anlatarak şöyle konuştu:
 
"Rakibimizin muhtemelen önümüzdeki sezon Süper Lig'de olacağını  düşünüyorum. Maçı son derece ciddiye alarak dinamik ofansif yönümüzü iyi  gösterdik. 6 gol attık daha fazlasını da atabilirdik. Rakibe de pozisyonlar  verdik birkaç tane. Bundan çok hoşlanmadığımı söyleyebilirim. İkinci yarıya hazır  olduğumuzu ispatladık."
 
Önemli hedeflerle ikinci yarıya başlayacaklarını vurgulayan Portekizli  çalıştırıcı, "Lig şampiyonluğu gibi son derece önemli bir hedefimiz var. Avrupa  Ligi'nde de iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz. Kupada ise mücadele  edebilmeye hazır olduğumuzu gösterdik" ifadelerini kullandı.
 
"Fenerbahçe'nin geleceği garanti altında"
 
Pereira, Altyapıdan yetişen ve bugün maçta birer gol atan Ramazan  Civelek ve Uygar Mert Zeybek'ten övgü dolu sözlerle bahsetti.
 
Portekizli teknik adam, Uygar Mert ve Ramazan'ın kalitesini  gösterdiğini aktararak, "Fenerbahçe'nin altyapısında çalışan hocalara teşekkür  ediyorum. Uygar ve Ramazan'ın performansını hepimiz gördük. Fenerbahçe'nin  geleceğinin garanti altında olduğunu söyleyebilirim. Altyapıda şans alması  gereken birçok kaliteli genç var. A takımın kapısı herkese açık. Bu kulübün  genlerinde var" diyerek sözlerini tamamladı.