''Galatasaray farkı kapatamaz''

''Galatasaray farkı kapatamaz''

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sezon ortasında Galatasaray’dan ayrılan veBursaspor’un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ın 11 puanlık farkı kapatamayacağını söyledi.

Bursaspor’dan gönderilen Josue ve Advincula için konuşan Hamzaoğlu; “Josue'den istediğimizi alamayacağımızı gördük. Uğraşıp zaman kaybetmektense ayrılmaya karar verdik. Advincula'nın ise farklı bir oyun tarzı var. Bizim oynatmak istediğimiz oyunda zayıf kalacaktı. İkisiyle de çalışmayacağız." dedi.

Genç teknik adam, Batalla ve Belluschi’nin transferi ile ilgili de olumlu gelişmeler olduğunu söyledi.

‘G.Saray’ın oyunu ümit vermiyor’

Geçen sezon aldığı 3 kupa ile büyük başarı yakalayan ancak bu sezon ortasında takımdan gönderilen Hamzaoğlu, Galatasaray’ın oyununun ümit vermediğini söyledi.

Hamzaoğlu; “Galatasaray'ın oynadığı oyun da ümit vermiyor. Şu an ki gidişata bakılırsa, Galatasaray 11 puanlık farkı kapatamayacak gibi görünüyor.” dedi.

Bursaspor’un çalıştırıcısı, Galatasaray’dan Sabri, Bilal, Umut ve Jem Karacan’ı transfer etmek isteyeceğini söyledi.

‘Algı yaratılmaya çalışılıyor’

G.Saray’ın şu anki kötü gidişatından kendisini sorumlu olduğu gibi bir algı yaratıldığını söyleyen Hamzaoğlu; “Bize göre anlamsız bir ayrılıktı. Şu an enkaz bırakmışız gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. 11. haftada bıraktık, istatistik olarak bakın Galatasaray kazanmak için her şeyi yaptı. Rize maçını 3-3 bitirebilirdik. -3 yenildiğimize hiç üzülmedim. Kazanmak için giderken kaybettik. Sonra 5 puan geri düştük ama rakiplerden geri değildik. Kötü oynuyormuşuz gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar." dedi.

Vatan