''Önümüz kesilmeye çalışılıyor''

''Önümüz kesilmeye çalışılıyor''

Şota Arveladze, son haftalardaki hakem hatalarına tepkisini sürdürdü.

Şota Arveladze, "Sergilediğimiz mücadelenin önü en ilkel yöntemlerle kesilmeye çalışılıyor" dedi.

Şota Arveladze, dünyadaki otoritelerin futbolu nasıl bir adım ileriye taşıyacaklarını düşündüğü bir ortamda, buna uyak uydurmaya çalışanları paçasından aşağıya çekmenin akıl ve izan dışı bir davranış olduğunu söyledi. Gürcü teknik adam kulüp dergisindeki yazısında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkesin gözü önünde liderlik şansımızın elimizden alındığı, sonrasında daha da aşağıya çekildiğimizi hepimiz ileri-geri oynatmaya gerek kalmadan çıplak gözle gördük. Geçmişte yaşanan onca emek hebasının artarak devam etmesini Trabzonspor camiasının kanıksamasını beklemek, yanmakta olan fitili görememektir."

'KARTOPU ÇIĞA DÖNÜŞMEDEN'

Yeni bir takım olmalarına ve eksiklerini tam anlamıyla giderememelerine rağmen, ellerinden alınan puanlar da katıldığında önemli bir başarı elde ettiklerine inandığını vurgulayan Şota Arveladze, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor çok daha iyi olacaktır. Belli ki bu durum birilerini oldukça rahatsız ediyor ve kartopu çığa dönüşmeden durdurulmaya çalışılıyor. Ancak biz sahnelenmek istenilen oyunun parçası olmayacağız. Kendimiz olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda ilerlemeye engel teşkil ettiğimiz düşüncesi oluştuğu takdirde fedakarlıktan kaçmayacağımızın da bilinmesi, görevimize huzurlu bir şekilde devam etmemizi sağlayacaktır."

Gürcü teknik adam sözlerini, "Hayattan isteyeceğim en son şey burada kazandığım sevgi ve saygıyı kaybetmek olacaktır" ifadeleriyle noktaladı.

DHA