''Pereira'nın yerinde Türk olsaydı çoktan gönderilmişti''

''Pereira'nın yerinde Türk olsaydı çoktan gönderilmişti''

Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, ‘’Pereira'nın yerinde bir Türk hoca olsaydı şimdiye çoktan gönderilirdi. Pereira'ya çok fazla kredi verildi’’ dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Şen, ‘’Pereira ‘Herkesi susturacağız' diyeceğine 'Herkes Fenerbahçe'yi konuşacak' demeliydi. 1-0’lık skorlarla kazanan bir Türk teknik direktör olsaydı şimdiye çoktan gönderilmişti. Ama Türk insanı misafirperver ve yabancıya karşı sabırlı. Taraftar Pereira’ya büyük bir kredi açtı. Ama kredi huni gibidir. İyi kullanırsanız ince tarafından dökülür. İyi kullanmazsanız geniş tarafından hepsini bitirirsiniz. Takım iyi top oynamıyor. Aziz Yıldırım her şeyi yaptı başarı için. Yönetim de öyle; ama Pereira kredisini tüketti’’ dedi.
 
FUTBOLUN TENİS OLMADIĞINI BİZ ÇOK İYİ BİLİRİZ
 
Şen, "Fenerbahçeliler futbolun güzelliğini de iyisini de bilir. Futbolun tenis olmadığını biliyoruz. Ama futbolu bize sevdiren hücumdur. Biz futboldan anlarız.  Türk insanı futbolu iyi bilir. Ama Pereira 3-3-1 gibi bir buluşla karşımızda. Böyle bir sistem olur mu? Bunu nasıl açıklayacak’’ ifadelerini kullandı. 
 
İYİ ANTRENÖR YILDIZ FUTBOLCUSUYLA DİDİŞMEZ, ONU BAŞARILI HALE GETİR
 
Eski başkan, ‘’Kötü ve zeki olmayan bir hoca yıldız futbolcuyla kavga eder. İyi hoca yıldız futbolcusundan faydalanır. Pereira yanlış yapıyor’’ dedi.
 
GOMEZ TEKRAR MİLLİ TAKIM’A GİTTİ, PERSIE GELDİ VE MİLLİ TAKIMA GİDEMİYOR
 
Ali Şen, ‘’Van Persie hiçbir şey oynamıyor. Biz onu yıldız diye transfer ettik. Fenerbahçe’de oynadığı bilmeli. Ben başkan olsam antrenöre bu halde Persie oynamaz derim. Mario Gomez, Fiorentina’daylen Alman milli takımına gidemiyordu. Beşiktaş’a geldi. Löw onu takıma çağırdı. Van Persie geldiğinde Hollanda milli takımındaydı. Şimdi çağrılmıyor. Fenerbahçe’de oynadığının farkından olmalı. Fenerbahçe de onun için büyük bir şans. Biz büyük kulübüz. Burası Uganda değil’’ şeklinde konuştu. 
 
KULAĞINDAN TUTAR ATARIM
 
Ali Şen, sportif direktör Terrenao için ise ‘’Başkan doğru söylemiş kulağından tutar atarım demiş… Terrenao, ‘antrenman sahasına gelmeyin’ diyemez. Başkan kulağından tutar atar. Ben de tutar atardım. Aziz Yıldırım, Terrenao’nun her dediğini yaptı’’ dedi.