''Selçuk İnan'a teklif yok''

''Selçuk İnan'a teklif yok''

Dursun Özbek, Permolit Boya sponsorluk anlaşmasının yapıldığı imza töreninde açıklamalarda bulundu. Özbek, Fatih Terim ve Selçuk İnan iddialarına da yanıt verdi.

Dursun Özbek'in  imza töreninde yaptığı açıklamalar şöyle:
 
"Eleştirileri her zaman dikkate aldık. Bütün faaliyetlerimizi ona göre yaptık. Galatasaray'ın başarısına başarı eklemek için. Fatih Terim Galatasaray’ın yetiştirdiği değerli bir spor adamıdır. Bünyemizden çıkanlara sahip çıkmak görevimizdir. İletişim grubumuz benim de onayımı alarak Fatih Terim'in doğum gününü kutladık. Değerlerimizi özel günlerde hatırlamalıyız" dedi.
 
Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçebileceği haberleri üzerine Dursun Özbek, "Bu soruyu sorulmamış farz ediyorum. Şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var. Böyle haberler nerelerden çıkıyor" dedi.
 
"Geçmiş yıllardaki rakamı bekliyorum"
 
'Kombineler 17 bin oldu. Taraftarımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllardaki rakamı bekliyorum. Taraftarımızı Çaykur Rizespor maçına bekliyorum. Biz taraftarımızla güçlüyüz. UEFA'nın 65 milyon Euro sınırı, futbolcuların maaşları, primleri ve vergilerini kapsıyor. Bu konuda çok hassas davrandık.
 
"Selçuk İnan'a teklif yok''
 
'Selçuk İnan için Katar'dan teklif yok. Bu ayrılacak haberlerini hayretle karşılıyorum. En verimli yaşında, değişmezimiz. Selçuk İnan futbolculuk sonrası teknik adam olarak da Galatasaray'a hizmet edecek. Şampiyonluğun en önemli adaylarından bir tanesi Galatasaray'dır.'

Fanatik