''Taffarel'i örnek aldım''

''Taffarel'i örnek aldım''

Fabiano Ribeiro, kariyeri boyunca hep en iyileri gözlemleyerek daha iyi olmaya çalıştığını söyledi, “Dönem dönem Taffarel’i kendime örnek aldım” dedi.

Sarı-lacivertli ekibin yeni file bekçisi Fabiano Ribeiro, Fenerbahçe gibi profesyonellerin bir arada olduğu büyük bir kulübe geldiği için de mutlu olduğunu belirtti.

Brezilyalı kaleci, takımda kalıcı olmak istediğini belirtti, “Fenerbahçe’den transfer teklifi gelince bu teklifi kaçırmak istemedim. Biliyorum ki burada büyük kaleciler ve profesyoneller var. Ama ben de her futbolcunun yaptığı gibi hep mücadele edeceğim. Sonuna kadar çalışacağım. Tabii bunu yaparken mütevazı olup saygı çerçevesinde yapacağım. İşimi en iyi şekilde yaparak sahada olmaya çalışacağım. Buraya geldiğim andan itibaren çok mutluyum. Burada kalmak için iyi bir futbol oynamam gerektiğini de biliyorum. Herkes benim buradaki performansından memnun olmalı ki uzun yıllar boyunca bu formayı giyeyim. Her gün Fenerbahçe’ye katkı vermek için çalışacağım” dedi.

Kariyeri boyunca hep ‘en iyileri’ gözlemleyerek daha iyi olmaya çalıştığını da vurgulayan başarılı file bekçisi, “Hiçbir zaman idolüm tek bir kaleci olmadı. Büyük takımlarda oynayan kalecileri izlemeyi seçtim, çünkü onları gözlemleyerek daha iyi olmaya özen gösterdim. Bugüne kadar da bu şekilde geldim. Ama idol olarak kendine örnek aldığın isim yok mu derseniz, dönem dönem Taffarel’i örnek aldığımı belirtmek isterim” diye konuştu.

Fabiano, Fenerbahçe’de kalıcı olmak istediğini, bu yüzden de çok çalışacağını söyledi.