Advocaat: ''Sezon sonunda ayrılacağım''

Advocaat: ''Sezon sonunda ayrılacağım''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, sezon sonu ayrılacağını açıkladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Atiker Konyaspor karşısında alınan 3-2'lik yenilginin ardından sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.

İşte Hollandalı teknik adamın sözleri;

Ayrılık kararını açıklayan Hollandalı hoca, "Ben sezon sonunda buradan ayrılacağım. Zaten yönetim de böyle bir karar alacaktı. Ben verdiğim kararı daha önceye aldım. Mesleğe de son noktayı koyuyorum. Fenerbahçe son takımım olacak. Söyleyecek çok sözüm var, ama bunların yeri burası değil. Fenerbahçe'de benden de büyük sorunlar var" ifadelerini kullandı.

Maçı değerlendiren Advocaat, "Yine çok basit goller yedik kalemizde. Bu seviyede yediğimiz goller inanılmaz. Geçtiğimiz hafta da bunu gördük. Bu hafta da aynısı oldu. 2-1 geriye düştükten sonraki bölümde rakibimiz bizden daha iyi olan takımdı. Her dönen topu onlar aldı. Maçın geriye kalan bölümünde 3-3 yapma şansları bulduk aslında, fena değildik. Ama maçın geneline bakarsak iyi değildik" dedi.

Bu oyunun nedenini anlayamadığını kaydeden deneyimli antrenör, "Bizim lig sıralamasında da daha yüksek bir yerde olmamız gerekiyordu. Bugün sanki bir izin günü gibiydi. Sadece futbolcular için değil, teknik ekip için de öyle. Anlamak çok zor çünkü hafta içi çok iyi çalışmıştık. İki harika futbolcumuz sahada yoktu. Kjaer ve Lens'in olmaması bizi kötü etkiledi" diye konuştu.