Atiba: ''Hiçbir yere gitmiyorum''

Atiba: ''Hiçbir yere gitmiyorum''

Beşiktaşlı yıldız Atiba, “Hiçbir yere gitmiyorum. Bu takımda forma giymekten mutluyum” dedi.

Beşiktaş'ta Atiba'nın geleceği hakkında her gün yeni iddialar ortaya atılırken Kanadalı futbolcudan çarpıcı açıklamalar geldi. Siyah-Beyazlı oyuncu Azerbaycan maçı öncesinde ince mesajlar verdi. 33 yaşındaki yıldız oyuncu cuma günü forma giyemeyeceğini ama kalbinin takım arkadaşlarında olduğunu söyledi. Ülkesinde Copa America maçlarının değerlendirildiği Fox TV'deki programa konuk olan Atiba, Türkiye kariyeri ile ilgili açıklamalar yaptı.

BENİ ÇOK GURURLANDIRDI
 
Futbol yaşamının en keyifli dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadığını anlatan Kanadalı futbolcu , "Gelecek sezon sözleşmem bitmesine rağmen kulübümün benle devam etme eğiliminde olması beni gururlandırdı. Böyle giderse Pirlo ve Gerard gibi 38 yaşına kadar Beşiktaş forması giyeceğim galiba. Bu takımda forma giymekten dolayı mutlu ve gururluyum" ifadelerini kullandı.
 
ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK
 
Beşiktaş'ta unutulmaz bir şampiyonluk yaşadığını söyleyen Kanadalı futbolcu, "Sezon başından itibaren oynadığımız oyunla rakiplerimize karşı büyük bir üstünlük kurduk. Mücadeleci yapımız her zaman ön plandaydı. Sahamız olmamasına rağmen çok zorlu maçlardan kolayca sıyrıldık. Tüm otoriteler bizim haklı bir şampiyonluk kazandığımız yönünde görüş bildirdi" dedi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Kanadalı futbolcu, "Orada da en iyi performansımızı göstererek önemli başarılar kazanmak istiyoruz. Bu takımın çok daha büyük işler yapacağına inanıyorum" ifadesini kullandı...

Takvim