Atletico Madrid'e sürpriz taktik

Atletico Madrid'e sürpriz taktik

Ligde ilk 4 hafta ortaya konan kötü performans ve kalede görülen 6 gol, Hamza Hamzaoğlu'nu bu akşamki Atletico Madrid maçı öncesi radikal bir değişikliğe yöneltti.

Galatasaray, transferin son gününde Inter'e giden Melo'nun boşluğunu iki sürpriz isim; Emre Çolak ve Carole'den biri ile dolduracak.

Galatasaray’da sistem değişiyor, orta saha kalabalıklaşıyor... 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kritik Atletico Madrid karşılaşması öncesi savunma açıklarını asgariye indirmek için düğmeye bastı...

Hamza hoca, İspanyollara karşı orta saha kurgusunu değiştirecek ve sistemsel değişikliğe gidecek... Gelin yarın Cimbom sahaya nasıl çıkacak hep birlikte bakalım...

Ligin ilk 4 haftasında ortaya konan kötü performans ve kalede görülen 6 gol, Atletico Madrid mücadelesi öncesinde Hamzaoğlu’nu düşündüren en önemli konu.

Defansif açıkları bugün gidermek adına Hamzaoğlu, 3 futbolcuya orta sahanın merkezinde görev verecek.

İLK HEDEF AÇIK VERMEMEK
YASİN-Sneijder-Podolski-Selçuk ve Rodriguez’den oluşan orta saha kurgusu, savunma adına değişikliğe uğrayacak. İlk hedef İspanyol ekibine karşı açık vermemek. Selçuk İnan ve Rodriquez’in yanına bu akşam Emre Çolak veya yeni transfer Carole’den biri monte edilecek. Bu durumda Olcan Adın, beke geçecek

Yani Melo’nun gitmesiyle birlikte Galatasaray orta sahasında kesici özelliği olan bir futbolcu eksikliği Hamza Hamzaoğlu tarafından bu şekilde giderilecek.

Takım savunmasında açık vermemek adına bu önlemi alan Hamza Hoca, Yasin’i kenara çekebilir. Podolski ve Wesley Sneijder maçın gidişatına göre oyun içinde zaman zaman kanatlarda görev alacak.