Bal-Kes havaya girdi

Bal-Kes havaya girdi

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Boluspor maçı hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen antrenman sonrası AA muhabirine  açıklamalarda bulunan teknik direktör Fikret Yılmaz, deplasmanda Samsunspor  karşısında aldıkları galibiyetin, takıma ve camiaya moral getirdiğini söyledi.
 
Samsunspor karşısına alternatifi olmayan eksik bir takımla  çıktıklarını belirten Yılmaz, "Samsun'a eksik gittik, yani ilk 11'imizden  eksiklerimiz vardı. Oyuncularımız sahaya çıkarak aslan gibi oynadılar. Çok  anlamlı bir üç puan hediye ettiler. Şu an havamız iyi" diye konuştu.
 
Yılmaz, şuan tamamen hafta sonu karşılaşacakları Boluspor maçına  odaklandıklarını vurgulayarak, saha ve seyirci avantajını kullanıp, galip  geleceklerini ifade etti.
 
Boluspor maçının önemine değinen Yılmaz, şunları kaydetti: "Boluspor maçı bizim için fevkalade önemli bir müsabaka. Boluspor'dan  alacağımız 3 puan yolumuzu iyice açacak. O zaman çok daha net konuşabileceğiz  olaylar gelişecek. Bazı şeyler için son derece inançlı hazırlanıyoruz. İnşallah  Boluspor maçını da kazasız atlatıp yolumuza devam ederiz."
 
Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda oyuncular koordinasyon ve pas  çalışması yaptı.