Beşiktaş'a müthiş gelir !

Beşiktaş'a müthiş gelir !

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynanacak son 3 maçtan müthiş gelir elde edecek.

Kartal’da; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor’la yapılacak karşılaşmalardan elde edilecek gelirin tamamı futbol, basketbol, amatör branşlar ve personel giderlerine ayrılacak. Siyah-beyazlılar böylece hem borçların önemli bir bölümünü kapatacak hem de şampiyonluk yürüyüşünde taraftarıyla bütünleşecek.

Süper Lig’de iç sahada Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile yapacağı son üç maçı, yeni stadı Vodafone Arena’da oynayacak olan Beşiktaş, tribün hasılatından çok ciddi bir gelir bekliyor. Siyah-beyazlılar üç maçtan elde edilecek geliri futbol, basketbol, amatör branşlar ve personel giderlerine ayıracak.

Stat inşaatı nedeniyle ödemeleri zaman zaman aksatmak zorunda kalan Başkan Fikret Orman; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarından gelecek hasılatla sezon içerisinden kalan alacakların büyük kısmını kapatacak. Vodafone Arena’daki son üç maç için bilet satışına geçecek olan ve buradan yaklaşık 30 milyon lira hasılat bekleyen siyah-beyazlılar böylece bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

Sezonun son haftalarının şampiyonluk yolunda ne kadar kritik olduğunu bilen ve bunun tecrübesini geçtiğimiz senelerde yaşayan siyah-beyazlı yönetim, aynı sıkıntılarla yeniden karşılaşmamak için mali kaynağını Vodafone Arena’dan karşılayacak.

Bu arada yeni stadın neredeyse her bölgesinden para kazanacak olan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’yı 360 derece çevreleyecek led ekranları ise Çin’den getirtecek. Önümüzdeki günlerde ekranları Vodafone Arena’ya taşıyacak olan siyah-beyazlılar bu ekranlardaki reklam akışlarından da çok önemli bir gelir elde edecek.

Milliyet