Beşiktaş'a Rode için olumlu yanıt !

Beşiktaş'a Rode için olumlu yanıt !

Bayern Münih'in genç yıldızı Rode için temaslarda bulunan Beşiktaş'a, Alman devinden olumlu yanıt geldi.

Thiago, Alonso ve Martinez'e ek olarak; Phöjbjerg ve Vidal'in de takıma katılması sonrasında Kırmızı-Beyazlılar'ın, bu ismi kiralık olarak gönderebileceği iddia edildi.

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in genç yıldızı Sebastian Rode için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın, bu futbolcu konusunda olumlu gelişmeler elde ettiği öğrenildi.

Kırmızı-Beyazlılar’ın ön libero hattında forma giyen; Thiago, Alonso ve Martinez gibi isimlere ek olarak kadrosunu; Phöjbjerg ve Vidal’le güçlendirmesinin ardından Rode’un yeni sezonda geri planda kalacak olması sebebiyle Bayern’in, bu futbolcuyu Beşiktaş’a kiralamaya sıcak baktığı iddia edildi.

Alman basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultudaki teklifinin Bayern cephesinden olumlu karşılandığı ve tarafların gelecek hafta transfere resmiyet kazandırabileceği iddia edildi.

Şampiyon olan kadronun genç yıldızı

Almanya devinde geçen yıl Frankfurt’tan bedelsiz olarak kazandırılan 24 yaşındaki oyuncunun da, yeni sezonda daha fazla forma şansı bulabileceği Beşiktaş’ta forma giymek istediği ve tarafların anlaşmasını beklediği bildirildi. Geçen sezon Bayern’le 35 mücadeleye çıkan Rode; takımına 3 gol ve 5 asistlik katkı yapmıştı. Genç futbolcu, Bundesliga’da geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bayern’de yıldızını parlatan isimler arasına girmişti.

Fanatik