Beşiktaş'ta Kerim Frei depremi ! Gidiyor...

Beşiktaş'ta Kerim Frei depremi ! Gidiyor...

Beşiktaş’ta forma şansı bulamayan Kerim Frei, takımdan ayrılmak istiyor.

Beşiktaş’ta forma şansı bulamadığı için hocası Şenol Güneş ile sorun yaşayan Kerim Frei, sezon sonu takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Genç oyuncu menajerini İstanbul’a çağırdı ve teklifleri değerlendirmeye başladı.

Beşiktaş’ta hiç kimsenin beklemediği bir gerginlik patlak verdi. Fenerbahçe derbisinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı şu ortamda genç oyuncunun Başkan Fikret Orman’la görüşmek için randevu istediği bildirildi.
 
Haftalarca forma giymeyip, Gençlerbirliği maçında son 5 dakikada oyuna alınınca, “Ben 5 dakikalık oyuncu muyum?” diyerek isyan eden Kerim, Şenol Güneş tarafından derbide kadro dışı bırakılmıştı. Kerim devre arasında Fikret Orman tarafından kalması konusunda ikna edilmişti.
 
Güneş görüştüğü Kerim’e kendisine daha fazla forma şansı verme sözü vermişti. Fakat genç futbolcu geçen sürede formadan daha çok uzaklaşmaya başladı. Bu da genç oyuncuyu iyiden iyiye sıkıntıya sokmayı başladı. Kerim’e Orman’ın henüz randevu vermediği ama Kerim’in bu görüşme gerçekleştiğinde Başkan’dan sezon sonu için takımdan ayrılmak için izin isteyeceği iddia edildi. Ayrılmayı kafasına koyan Kerim, menajerini İstanbul’a çağırdı ve teklifleri değerlendirmeye başladı.

Sözcü