Beşiktaş'ta prim sürprizi !

Beşiktaş'ta prim sürprizi !

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena açılışındaki kritik Bursa galibiyeti sonrası oyuncularına prim sürprizi yaptı.

Siyah-beyazlılarda galibiyet primi 15’er bin TL. Ancak yeni mabedde gelen 3-2’lik zaferle şampiyonluk yolunda yeniden avantajlı konuma geçen Kartal’da oyuncuların hesabına önceki gün 30’ar bin TL prim yatırıldı.

Beşiktaş için geçtiğimiz pazartesi günü çok özeldi… Kara Kartal, yaklaşık 3 yıl sonra evine, yuvasına döndü, Vodafone Arena’nın açılış maçında Bursaspor’u 3-2 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda yeniden avantajlı konuma geçti… Vatan’da yer alan habere göre, ve bu durum tabiri yerindeyse siyah-beyazlı yöneticileri mest etti.

Kartal’da sezonun ilk yarısında yönetim sadece derbi maçlar için oyuncularına prim ödüyordu. İkinci yarının başından itibaren ise her maça 15’er bin TL prim ödeniyor. Ancak Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena’nın açılış maçında Bursaspor karşısında alınan 3 puana özel bir uygulama yaptı. Tarihe geçen, artık unutulması imkansız olan bu galibiyet sonrası büyük bir mutluluğun yanı sıra büyük bir gurur da yaşayan siyah-beyazlı yöneticiler, maçın hemen ertesi günü, yani salı günü sabahı oyuncularına sürpriz yaptı.

Duygu dolu anların yaşandığı, Vodafone Arena’nın tıka basa dolduğu mücadelede gelen 3-2’lik zafer sebebiyle yönetim, oyuncularına duble prim ödedi ve futbolcuların hesaplarına 30’ar bin TL yatırıldı.