Beşiktaş'ta Rhodolfo sevinci

Beşiktaş'ta Rhodolfo sevinci

Beşiktaş'ta yönetim, Luiz Rhodolfo’dan gelen sevindirici haberler nedeniyle önümüzdeki sezona daha olumlu bakmaya başladı.

Beşiktaş Yönetimi, Luiz Rhodolfo’dan gelen sevindirici haberler nedeniyle savunma konusunda önümüzdeki sezona daha olumlu bakmaya başladı.

Geçen sezon ikinci devrenin başında çapraz bağları kopan Brezilyalı stoperin yapılan son kontrollerinde geçirdiği ağır sakatlığı tamamen geride bıraktığı belirlendi. Rhodolfo’nun dizindeki bağların eskisi kadar kuvvetli olduğu ortaya çıktı.

Tecrübeli futbolcunun sağlık raporları yönetimi sevindirdiği gibi teknik heyeti de bir hayli mutlu etti. Rhodolfo’nun şu an için tek sıkıntısının maç eksiği olduğu aktarıldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Avusturya’da yapılacak hazırlık maçlarında Brezilyalı futbolcuya kademeli olarak süre verecek. Maç eksiğini Avusturya kampında giderecek olan Rhodolfo, Süper Lig’in başlayacağı Ağustos ayının ortasına kadar tamamen hazır duruma gelecek. Yapılan planlamanın yolunda gitmesi durumunda, Rhodolfo’nun, Galatasaray ile 13 Ağustos’ta oynanacak olan TFF Süper Kupa maçında takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.