Beşiktaş’ın avantajı yok oldu

Beşiktaş’ın avantajı yok oldu

Sezonun ikinci yarısında Avrupa maçları olmadığı için avantajlı görünen Beşiktaş önemli bir fırsatı kaçırdı. Yoğun kar sebebiyle ikimaçı tatil olan siyah-beyazlıların fikstürü karıştı.

Ligin ikinci yarısına girilirken 1 puan önde bulunan Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde oynaması sebebiyle fikstür olarak avantajlı görünüyordu. Ancak Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası Beşiktaş’ın fikstür avantajını da elinden aldı! Önce Mersin İdman Yurdu karşılaşması, ardından da Trabzonspor maçının tatil olması sonrasında siyah-beyazlıların fikstürü iyice sıkıştı.

BİR AYDIR RESMİ MAÇ YOK!

Şubat ayının ilk haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynaması planlanan Beşiktaş, rakipleri Avrupa Ligi maçlarına çıkarken dinlenemeyecek. Siyah-beyazlılar o boşlukta da Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Kara Kartallar’ın bir dezavantajı da uzun süredir lig maçı oynamamak olacak. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de en son 27 Aralık 2015 tarihinde Torku Konyaspor’la karşılaşmış ve o müsabakadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

AMK Gazetesi