Bülent Korkmaz takımına güveniyor !

Bülent Korkmaz takımına güveniyor !

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu 19 Ekim Pazartesi günü sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Milli Takım maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirten teknik direktör Bülent Korkmaz, "Takım olarak önce öz güven kazanmamız gerek. Aslında kaliteli oyuncularımız var. Sezona kötü başladık, ancak bunun böyle devam edeceği anlamı taşımıyor. Bundan sonra oynayacağımız her maçımızın ayrı bir önemi var. Takım olarak başarılı olmak zorundayız. Gün geçtikçe iyi daha iyi bir takım hüviyetine gireceğimize inanıyorum" dedi.
 
Başkan Ali Kahramanlı'da, Trabzonspor karşısında galip gelerek ligde 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi. Hala galibiyet alamamış olmanın takım üzerinde baskıya neden olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Sahada iyi mücadele etmemize rağmen sonuca gitmekte zorlanıyoruz. Bu sorunu aşmamız gerekiyor. Takım olarak bunu yapabilecek güçteyiz. Mücadele eden hırslı, iyi oynayan bir ekibiz. Artık oynadığımız oyunun karşılığını almamız gerekiyor. Trabzonspor maçıyla ligde iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın da bu maçta stadyumu doldurarak takımlarına destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.