Cardozo antremanda büyüledi

Cardozo antremanda büyüledi

Trabzonspor cumartesi Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Şota, Mehmet Ekici ve Cardozo ile özel olarak ilgileniyor.

Ekici'nin performansının eski günlerine dönmesini çok isteyen Gürcü hoca, oyuncusuna hem kondisyon olarak hem de moral olarak destek veriyor. Bordo-mavili takımda N'Doye'nin gelişinin ardından formasını kaptıran Oscar Cardozo ise geri dönmek için gün sayıyor. Antrenmanlarda özel olarak çalışmalar yapan Cardozo son olarak teknik direktör Şota ile çalıştı. Son antrenmanın ardından Şota'nın kanatlardan kestiği ortaları golle buluşturmaya çalışan Cardozo'nun istekli tavrı dikkat çekti. Oyuncusunun çalışma arzusunu gören Şota, eliyle ve ayağıyla yaklaşık 150 orta yaptığı Cardozo'nun performansı karşısında büyülendi.

Ben izlerken yoruldum
Cardozo'nun yaptığı özel idmanı izleyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma'yla konuşan Gürcü hoca, "Maçta oynamasın diye yoruyorum onu ama yorulmadı" diyerek espri yaptı. Bunun üzerine Hurma, "Ligde son vuruşları en iyi olan isim. Yoksa hepsini atardı, hiç kaçırmazdı" dedi. Şota da "Ben çalıştırırken ve izlerken yoruldum. Onun yorulması normal. Gerçekten çabası müthiş" dedi. Şota, Cardozo'ya, "Müthiş bir gol yüzden var" diyerek moral verdi.