Diego sabır taşırdı ! Faturası ağır olacak...

Diego sabır taşırdı ! Faturası ağır olacak...

Gereksiz bir kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcu, sabır taşını çatlattı.

Sambacının atılması bir tarafa, rakibine hakemin gözü önünde tekme atmasına kimse bir anlam veremedi. G.Antep maçında da bir penaltı yaptıran Diego’ya yönetim 30 bin euro ceza verecek.
 
CELTİC maçında normal IQ’deki bir futbolcunun görmeyeceği bir kırmızı kartla F.Bahçe’nin Avrupa Ligi’nde tur şansını zora sokan Diego Ribas Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edildi. G.Antep maçında yaptırdığı penaltı ile F.Bahçe’nin ligde liderliği kaybetmesine yol açan Diego’nun kırmızı kart görmesi kadar kırmızı kart görmesi de büyük eleştiri aldı. Brezilyalı futbolcu, hakemin tam gözü önünde Johansen’e tekme attı. UEFA, Diego’ya en az 3 maç ceza verecek. Ancak UEFA’dan önce F.Bahçe yönetimi cezayı kesecek.

BİR YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

F.Bahçe’nin disiplin talimatı doğrultusunda Diego’ya 30 bin euro ceza verilecek. Başkan Aziz Yıldırım, geçen sezon G.Saray derbisinde kırmızı kart gören Bruno Alves’e 30, Konya maçında atılan Bekir İrtegün’e ise 20 bin euro ceza vermişti. Sarı-Lacivertli taraftarlar, “Krasiç’ten sonra F.Bahçe tarihinin en kötü transferi” dedikleri Diego’nun gönderilmesini istiyor. Ancak sambacının 2016-17 sezonu sonuna kadar sözleşmesi var. Yıllık ücret tutarı net 3.5 milyon euro.

Akşam