Emenike pişmanlığı !

Emenike pişmanlığı !

Emenike’nin, 16 maçta 7 gol bulup 4 asist yapması İngilizleri pişman etti.

Sarı-lacivertlilerde bir yıllık kiralık ayrılığın ardından Emmanuel Emenike’nin dönüşü başarılı oldu. İngiliz basını da West Ham’ın bu durum karşısında pişman olması gerektiğini vurguladı.

Slaven Bilic’in kadroda düşünmediği için Fenerbahçe’ye geri gönderdiği Nijeryalı yıldızın sarı-lacivertli ekipte golleri sıraladığı yazıldı. West Ham forvetlerini ikiye katladığı kaydedilen 28 yaşındaki forvetin, 16 maçta 7 gol bulup 4 asist yaptığı ve neredeyse her maçta takımına skor katkısı verdiği bildirildi.
 
Fabiano’nun F.Bahçe sevgisi
 

Fenerbahçe’de Volkan Demirel’in arkasında yedek bekleyen Fabiano Ribeiro, kulübe olan bağlılığıyla dikkat çekiyor. Bu sezon hiç resmi maç oynamamasına rağmen sorun etmeyen Brezilyalı eldiven, ailesiyle beraber hem İstanbul hem de sarı-lacivertli kulüpte mutlu günler yaşıyor.
 
Ailesi ile beraber Türkiye’yi çok sevdiği belirtilen Fabiano’nun, beraber çalıştıkları Volkan Demirel ve Ertuğrul Taşkıran ile hep iyi iletişime sahip olduğu kaydedildi. Özellikle kaptan Volkan’dan çok yardım gördüğü ifade edilen tecrübeli kalecinin benzer şekilde kendisinin de takımdaki herkese destek verdiği vurgulandı. 

Etiketler west ham emenike