Ersun Yanal: Formda değiller

Ersun Yanal: Formda değiller

Fenerbahçe'nin Bursaspor karşısındaki golsüz beraberliği Maraton programında tartışıldı.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Bursaspor karşısındaki golsüz beraberliği Lig TV’de Maraton programında masaya yatırıldı.

Sarı-lacivertlilerin eski çalıştırıcısı Ersun Yanal, Robin Van Persie ile Fernandao’nun performansını yorumladı. Vitor Pereira’nın şu anki hücum düşüncesinin yeterli olduğunu söyleyen Yanal, golcülerin fiziksel olarak sıkıntı çektiklerini söyledi.

Ersun Yanal’ın açıklamaları:

“Fenerbahçe’yi galip geldiğince eleştiriyorduk… Çok uzun zamandan beri orta saha oyuncuları da hücuma katılmaya başladı, her şeyi yaptılar. Bekler de öyle… Çok ciddi kanatlardan bir güç var. Volkan Şen inanılmaz şekilde pozisyon buluyor. Markovic skora gidecek oyuncu değil ama Volkan bulur. Belki de en çok pozisyon bulduğu deplasmandı…

Fenerbahçe ofansif gücünü kullanmaya başlarsa bu da skora gelirse doğru yoldalar ama bence Fernandao ve Van Persie formda değil. Sonucu, skoru alacak şekilde fiziksel olarak görmüyorum. Fernandao’nun isyanı, Van Persie’nin duyguları belirsiz. Sahada mı kulübe de mi olacak diye… Pozisyonlar var ama Fenerbahçe’nin son becerisi çok eksik.”