Eskişehirspor'dan İsmail Kartal'a teşekkür

Eskişehirspor'dan İsmail Kartal'a teşekkür

Eskişehirspor, İsmail Kartal'a için teşekkür mesajı yayınladı.

Eskişehirspor Kulübü, kırmızı-siyahlı futbol  takımındaki görevinden dün ayrılan teknik direktör İsmail Kartal için teşekkür  mesajı yayımladı.
 
Kulübün internet sitesindeki mesajda, Kartal'ın mevcut sözleşmesinin  dün itibarıyla karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi.
 
"Başarılı ve karakterli bir spor adamı olan İsmail Kartal'a,  Eskişehirspor Kulübü'ne verdiği emek ve harcadığı mesai için teşekkür ediyor,  kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz" ifadelerinin  kullanıldığı mesajda, şunlar kaydedildi: "Eskişehirspor Kulübü Yönetimi, Eskişehirspor'un başarısı için her  türlü tedbiri almaya devam edecektir. Son dönemde yaşanan gelişmeler, yönetim  kurulumuzun sportif başarı için bazı kararları alması gerekliliğini ortaya  koymuştur. Halen görüşmelerin yürütüldüğü ve takımımızı hedeflerine taşıyacak  olan teknik direktör adayları arasından tercihimiz ise yarın itibarıyla  kamuoyuyla paylaşılacaktır. Taraftarlarımızdan ve hemşehrilerimizden tek  beklentimiz, şu an olduğu gibi Es-Es'e sahip çıkmaya ve desteklemeye devam  etmeleridir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, takımımız bu kötü günleri alınan  kararlarla geride bırakarak hak ettiği yerlere, birlik ve beraberlik içinde  gelecektir."