Fenerbahçe, Bursalı yıldızı İstanbul'a getirdi

Fenerbahçe, Bursalı yıldızı İstanbul'a getirdi

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Bir yandan yeni teknik direktör için aday sayısını 3'e indiren Fenerbahçe, diğer bir yandan da transfer çalışmaları için ardı ardına hamleler yapmaya başladı.

Fernandao'nun transferi için Atletico Paranaense ile görüşmelere başlayan ve 5 milyon euroluk bonservis bedeli üzerinden pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da Bursaspor'un savunma oyuncusu Şener Özbayraklı'nın transferini bitirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından apar topar İstanbul'a gelen Şener Özbayraklı, bu akşam saatlerinde Fenerbahçeli yöneticiler ile bir araya gelecek ve ön protokol imzalayacak. Sözleşmesinde yazan 5 milyon liraya serbest kalır maddesini ortadan kaldıracak olan Fenerbahçe, Şener Özbayraklı'nın transferinin ardından Fernandao'nun da transferini noktalarak 9 Haziran'da resmi açıklamayı yapacak.

Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri maç sonrası Bursalı oyuncuları toplayan Şener, aynen şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Yarın (bugün) milli takım kampı için İstanbul'a gideceğim. Öncesinde de Fenerbahçe ile transferimi görüşmek için masaya oturacağım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah."

Galatasaray'ın da ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Şener Özbayraklı ile anlaşamaya varan Fenerbahçe, ezeli rakibine ilk transfer çalımını da milli futbolcu ile atmış olacak. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Şener'i alacakmış; ben de olsam kesinlikle bu transferi yapmam" sözlerini dile getirmişti.

Sporx