Fenerbahçe'nin yeni sezon planı

Fenerbahçe'nin yeni sezon planı
Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi gelecek yılın başarı reçetesini yazdı.

Yönetim yeni sezonun transfer politikasında 'Aç ve savaşçı' oyunculara öncelik verecek. Özellikle orta sahada bu özelliği olmayan, mücadele etmeyen oyuncu barındırılmayacak. Kullanma süresi dolanlar da gidecek.
 
F.BAHÇE gelecek yıl takımı ayağa kaldıracak, yeni bir ruh ve mücadele azmi katacak takım kadrosu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda, 'Yepyeni bir F.Bahçe' parolasıyla yola çıkan Sarı-Lacivertliler'in transferdeki kriterleri yetenekle sınırlı değil. Sadece yetenekli oyuncular değil, 'savaşan ve ruhu olan aç' isimler isteniyor. Aykut Kocaman'la anlaştığı öne sürülen F.Bahçe yönetiminin transfer politikasındaki kriterleri de, Aykut Hoca'nın genel oyuncu kimliğiyle uyuşuyor.

GENÇ VE DANİMAK İSİMLER OLACAK

Yönetim bu konuda özellikle orta sahaya önem veriyor. Bu bölgenin takımın omurgası olduğu anlayışıyla hareket eden yöneticiler, bu alanda kullanma süresi dolan, heyecanını yitiren isimlerle yollarını ayıracak. Sadece bu alanda değil, diğer bölgelerde de önemli bir revizyon için çalışma yapılıyor. F.Bahçe bu kadroyu kurarken, maliyetleri düşürmeyi ve genç isimlere de yatırım yapmayı planlıyor.

Akşam