Galatasaray Dzeko'dan vazgeçmiyor

Galatasaray Dzeko'dan vazgeçmiyor

Galatasaray için artık varsa yoksa Edin Dzeko…

Edin Dzeko'yu renklerine katabilmek için eski hocası Safet Susickozunu kullanan Galatasaray, golcü oyuncuyu ikna edene kadar aklına gelen her yolu deneyecek.

Sarı-kırmızılı takımın gündemine 2012- 13 sezonunda da gelen Boşnak yıldız için yönetim bu kez çok ısrarcı… Roma’da mutlu olmasına karşın istediği forma şansını bulamadığı için ayrılığı kafasının bir yerine yazan golcü oyuncu için sarı-kırmızılılar her yolu deniyor. İlk olarak Boşnak yıldızın menajeri ile temasa geçildi.
 
Edin Dzeko’nun yıllık 4 milyon Euro’luk teklifi düşüneceğini söylemesi ile umutlanan yönetim, araya eski hocası Safet Susic’i soktu. İkiliyi birlikte getirmeye çalışan sarı-kırmızılılar, Boşnak yıldıza bir an olsun nefes aldırmadan peşini bırakmıyor. Roma’yı da satın alma opsiyonuyla birlikte ikna çabaları devam ederken, böylece taraftarın gönlünü de yapılacak.
 
TÜRKİYE’YE SICAK
Önünü görebilmek için Galatasaray’dan zaman isteyen Edin Dzeko, Türkiye macerasına oldukça sıcak bakıyor. Eşi Amra Silajdzic ve yeni doğan kızı Uma ile birlikte Türkiye’de yeni bir sayfa açmaya sıcak bakan Edin Dzeko, konuyu ailesiyle konuştuktan sonra kararını verecek. Müslüman olduğu için Türkiye’ye ve Galatasaray’a sıcak bakan 30 yaşındaki golcü oyuncu daha rahat edeceğini düşünüyor.

Sözcü