Galatasaray'a 'evet' dedi

Galatasaray'a 'evet' dedi

Yönetim, taraftarlarına Ocak ayındaki ara transfer öncesi müjdeli haber vermek için düğmeye bastı.

Galatasaray’da Grosskreutz skandalıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan yönetim, taraftarlarına Ocak ayındaki ara transfer öncesi müjdeli haber vermek için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılı yönetimin ilk etapta talip olduğu Brezilyalı futbolcu Pato’nun menajeriyle bir görüşme yaptığı ve teklifini ilettiği öğrenildi. 26 yaşındaki futbolcunun da menajeri aracılığı ile “Galatasaray büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi’nde de ilerleyeceğini düşünüyorum. Zaten Avrupa’ya da dönmek istiyorum. Kulüpler anlaşmaya varırsa formasını giyeceğim takım neden Galatasaray olmasın?” yanıtını verdiği öğrenildi.

Bonservisi Brezilya’nın Corintihans takımında olan Pato, 31 Aralık’a kadar Sao Paulo’ya kiralanmıştı. Corintihans Kulübü, golcü oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedeli isterken, Galatasaray’ın 7milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. 2007-2013 yılları arasında italya’nın Milan takımında forma giyen Alexandre Pato, daha sonra Brezilya’nın Corinthians takımına transfer olmuştu. Pato daha sonra da sao Paulo takımına kiralandı. Brezilya Milli takımı’nda 20 kez forma giyen Pato, 7 kez fileleri havalandırdı.

AMK