Galatasaray'da kriz var !

Galatasaray'da kriz var !

Serdar Aziz'in takımda yerini bir türlü alamaması tartışmaları beraberinde getirdi.

4 yıllığına 12.5 milyon euro maliyetle transfer edilen Serdar Aziz'in sakatlığı geçti ve görev bekliyor. Yönetim diretse de Riekerink, Semih Kaya'yı başarılı buluyor.

Galatasaray'da sezon başı transfer edilen ve 12.5 milyon euro ile en maliyetli oyuncu olan Serdar Aziz'in takımda yerini bir türlü alamaması tartışmaları beraberinde getirdi. Yönetim böyle maliyetli bir oyuncunun sadece kupadaki Dersimspor maçında görev almasından şikayetçi. Yöneticiler "Sakatlığı tamamen geçti, hoca neden oynatmıyor" diye homurdanmaya başladı. Ancak teknik direktör Riekerink cephesinden yönetimin bu isteğini karşılayacak hamle gelmedi.
 
Hocaya göre yetersiz

 
Riekerink, Serdar Aziz'in performansından memnun olmadığı ve bu nedenle oynatmayı düşünmüyor. Hollandalı hocanın sakat olan Hakan Balta bile yokken Serdar'ın yerine Semih Kaya'yı tercih etmesinin sebebi tamamen teknik. Riekerink, Semih'i savunmadan top çıkarma ve oyun kurma konusunda Serdar'dan daha başarılı buluyor. Yönetim, Hollandalı hoca ile bir görüşme yapacak ve Serdar'ın oynatılması yönünde görüş bildirecek.
 
Sözcü