Galatasaray'ı korkutan fotoğraf !

Galatasaray'ı korkutan fotoğraf !

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'un belirgin özelliklerini oyuncularına aktardı.

Hamza Hamzaoğlu, Manisa ekibinin kendisinin oynattığından farklı bir formatla sahaya çıktığını belirtti, özellikle üç büyüklere karşı çok iyi motive olduklarına dikkat çekti. Hamza Hoca, rakibin kilit oyuncuları olarak Bilal, Güray ve Vaz Te’yi gösterdi.

Galatasaray’da Akhisar Belediyespor maçı, şampiyonluk yolunda en zorlu viraj olarak kabul ediliyor. Yeşil-siyahlıların daha önce teknik direktörlüğünü yapan Cim-Bom’un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencileri karşısında acı bir sürpriz yaşamamak için dersini çalıştı ve bunu futbolcularıyla paylaştı.

Başarılı teknik adam, Akhisar’ın kendi çalıştırdığı dönemden çok farklı bir oyun formatına geçtiğini belirtirken, kendilerini çok zor bir 90 dakikanın beklediğine dikkat çekti. Hamzaoğlu’nu tedirgin eden ilk nokta, Akhisar’ın büyük maçlara çok iyi motive olması... Bu sezon Fenerbahçe’den 2 maçta 6 puan alan Akhisar Belediye’nin özellikle iç saha maçlarında büyük tehlike oluşturduğuna dikkat çeken sarı-kırmızılı teknik adam, rakiplerinin büyük takımlara karşı ekstra motivasyon ile mücadele ettiğini öğrencilerine aktardı.

Zemin de sorun

Hamzaoğlu, Akhisar Belediye’nin kilit futbolcularını da Bilal, Güray ve Vaz Te olarak belirledi. Bilal’in etkili paslarına ve uzak mesafeli şutlarına önlem alınmasını isteyen sarı-kırmızılı teknik adam, Roberto Carlos döneminde sol bekten sağ öne kaydırılan Güray konusunda da dikkatli olunmasını istedi.

Hamza Hoca, Portekizli hücum oyuncusu Ricardo Vaz Te’nin de çok etkili bir isim olduğuna vurgu yaparak, savunmadaki futbolculardan bu oyuncuyu her an göz hapsine almalarını istedi. Hamzaoğlu, 19 Mayıs Stadı’nın kötü zemini konusunda da oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.