Galatasaray'ın forvetine iki sambacı !

Galatasaray'ın forvetine iki sambacı !

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray,Mineiro’lu Andre de Souza ve Botafogo’lu Almeida'ya yöneldi

Galatasaray forvet arayışlarını Brezilya’ya kaydırdı.Sarı kırmızılı kulüpün transfer listesinde Mineiro’lu Andre de Souza ve Botafogo’lu Almeida var.

Ara transferin en hareketli kulübü olması beklenen Galatasaray, forvet takviyesi için Brezilya'ya yoğunlaştı. Santos'la kontratını fesheden Damiao için girişimlerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar teknik direktör Mustafa Denizli'nin de onayıyla bu ülkeden iki ismi daha gündemine aldı. Hedefte, scout ekibinin de listesinde yer alan Atletico Mineiro'lu Andre de Souza ve Botafogo'lu Henrique Almeida var.

4 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLİYOR

Sezonu Sport Recife'de kiralık geçiren Andre, Brezilya Ligi’nin bitimiyle birlikte Atletico Mineiro'ya geri döndü. Ancak Mineiro, sözleşmesi mayısta sona erecek 25 yaşındaki golcüyü satışa koydu. Sarı-Kırmızılılar da uzun süredir takip ettikleri Andre için girişimlere başladı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro civarında.

İKİSİNİN DE ŞARTLARI ÇOK BENZER

Cimbom'un hedefindeki diğer isim olan Almeida da Andre ile benzer şartlara sahip. Geçen sezonu Coritiba'da kiralık geçiren 24 yaşındaki golcünün Botafogo ile sözleşmesi mayısta bitiyor. Botafogo Almeida'yı yaz döneminde elinden bedelsiz kaçırmamak adına ara transferde gelecek teklifleri bekliyor. Kanatlarda da oynayabilen Almeida'ya 3 milyon euro değer biçiliyor.

Sneijder'de büyük belirsizlik 

Galatasaray, Kayseri maçı öncesi diz dış yan bağlarından sakatlanan Sneijder'in son durumu ile ilgili açıklama yaptı. Hollandalı yıldızın rehabilitasyon programının devam edeceği ve tedavinin seyrine 10 gün sonra yapılacak ek testlerin ardından karar verileceği belirtildi. Bu açıklama camiada Sneijder için endişeleri artırdı.