Galatasaray’da Selçuk İnan bilmecesi

Galatasaray’da Selçuk İnan bilmecesi

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, derbi öncesi yaptırdığı taktik idmanında tecrübeli kaptan Selçuk İnan'ı yedek bıraktı.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Isınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başlayan idmanın ana bölümünde derbi taktiği üzerinde duruldu. Teknik Direktör Riekerink, bu sezon tüm maçlarda 11'de oynattığı Selçuk İnan'ı yedek takımla çalıştırdı, orta sahada De Jong ile Tolga'yı oynattı.
Hollandalı teknik adam, ikilinin performansından memnun kalmasına rağmen henüz kararını veremedi. Riekerink'in Selçuk-De Jong-Tolga'dan oluşan üçlü orta saha üzerinde de duracağı, son kararını cumartesi günü netleştireceği ifade edildi. Tecrübeli hocanın orta saha kurgusuna göre hücum hattını da netleştirmesi bekleniyor.

LUKAS PODOLSKI’YE KULÜBE SÜRPRİZİ

Galatasaray’da tamamen iyileşen ve forma bekleyen Lukas Podolski, derbide yedek kulübesinde oynayacak. Riekerink'in orta alanı üçlemek istemesiyle ıskartaya çıkan Alman oyuncu ikinci devrede oyunun gidişatına göre görev alacak. Yıldız futbolcu, Sneijder'ın olmadığı müsabakalarda 10 numara görevini üstlenmiş ancak bekleneni verememişti.

AMK Gazetesi