Galliani Sosa için geliyor !

Galliani Sosa için geliyor !

Milan'ın patronu Galliani'nin Sosa transferini bitirmek için İstanbul'a hareket ettiği belirtildi.

Çinlilere satılan İtalyan devi Milan transfer atağına Türkiye'den başlamak istese de şimdilik eli boş kaldı. Yeni sahiplerinin gerçekleştirdiği sermaye artırımı sayesinde, 100 milyon euronun üzerinde bir rakamı transfere ayıran kırmızı-siyahlıların Arjantinli futbolcu Jose Sosa için girişimlerde bulunduğu bildirildi.
 
GALLİANİ İSTANBUL'A HAREKET ETTİ
 
Sky Sport Italia'nın haberine göre Milan yıldız futbolcu için siyah-beyazlıların kapısını çaldı ancak yaptıkları teklif geri çevrildi. İddiaya göre Milan Beşiktaş'a 4 milyon euroluk bonservis teklif etse de, bu rakam ikna etmek için başarılı olamadı. En az 8 milyon euroluk bir teklif beklendiği bildirildi.
 
Öte yandan Milan'ın patronu Galliani'nin transferi bitirmek için İstanbul'a hareket ettiği belirtildi.
 
Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo da Çizme basınına yaptığı açıklamalarda olası transfere dair ipuçları verdi. Bilardo şunları söyledi:
 
"Gerçek şu ki bu transfer operasyonu, gerçekleştirmesi çok zorlu bir operasyon. Çünkü Beşiktaş'ın hali vakti yerinde ve parası var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Mario Gomez'i kaybettiler. Bu yüzden pahalıya patlayacak bir transfer harekatı olarak görüyorum. Sosa için çok para istiyorlar. Gelecek hafta bazı işlerim için İtalya'da olacağım".

Milliyet