Hem ucuz hem yıldız Ryan Babel

Hem ucuz hem yıldız Ryan Babel

Gol yollarında alternatif arayışlarına giren Fenerbahçe, Ryan Babel'i gözüne kestirdi.

Al Ain’in Hollandalı oyuncuyla yollarını ayırması sarı-lacivertli ekibin iştahını kabarttı. 29 yaşındaki hücumcuya sıcak bakan yönetim, Vitor Pereira’nın da onay vermesi halinde transferi resmiyete dökecek.
 
ROBIN van Persie ve Fernandao’yla rekabet edebilecek ve her ikisine de alternatif olabilecek bir golcü arasa da sürekli olarak yüksek bonservis duvarına toslayan F.Bahçe, kriterlere uygun ismi buldu. Bonservisini elinde bulundurdukları Emmanuel Emenike’yle birlikte Al Ain macerası dün itibariyle resmen noktalanan Ryan Babel, sarı-lacivertlilerin iştahını kabartıyor.
 
EMENIKE’NİN dönmesine kesinlikle yanaşmayan yönetim, iki sezon Kasımpaşa forması giyen Hollandalı yıldızı gözüne kestirdi. Hem sol kanat hem de santfor mevkiinde oynayabilen oyuncunun serbest kalması ücretsiz olarak transfer edilebilme imkanını doğururken, 29’luk oyuncuya sadece yıllık cüzi bir ücret verilecek.
 
SOSYAL medyadan attığı mesajlar ve Türk hayranlarıyla kurduğu diyaloglarla F.Bahçe’ye yeşil ışık yakan Babel için gözler teknik direktör Vitor Pereira’ya çevrildi. Başkan Aziz Yıldırım, teknik heyetten olumlu bir rapor gelmesi durumunda Babel’le temasa geçip işi resmiyete dökecek.
 
BİRLEŞİK Arap Emirlikleri temsilcilerinde Al Ain’in sezon başında Kasımpaşa’ya 2.5 milyon Euro ödeyerek kadroya kattığı Surinam asıllı Hollandalı, bu sezon 14 resmi karşılaşmada forma giyerken, 2 kez fileleri sarstı.
 
GALATASARAY İLE DE ADI GEÇİYOR
 
Birleşik Arap Emirlikleri'nde forma giyen Hollandalı yıldızın adı forvet arayışlarını sürdüren Sarı-kırmızılılarlada anılıyor. Babel, bir kaç gün önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Galatasaray taraftarını heyecanlandırmıştı.

Vatan