İşte Ziyech için Fenerbahçe’nin son teklifi

İşte Ziyech için Fenerbahçe’nin son teklifi

Fenerbahçe, Vitor Pereira’ya tazminat ödenmesi durumu oluşunca Faslı yıldız için yaptığı teklifin şeklini değiştirdi.

Twente’ye, UEFA Finansal Fair-Play anlaşması da göz önünde bulundurularak satın alma garantili kiralama teklifinde bulunuldu.
 
10 numara takviyesi yapıp transferi bitirmeyi planlayan yönetim, Hakim Ziyech’te karar kılmıştı.
 
Sarı-Lacivertliler, UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle transferde, oyuncu satarak elde ettiği geliri kullanabiliyor. 2.5 milyon Euro (8.3 milyon TL) bütçesi olan Fenerbahçe, Miroslav Stoch’u kullanarak Ziyech’in işini bitirmeyi planlıyordu.
 
Faslı oyuncu için Twente ile görüşmeler başlamış, pazarlıklarda taraflar arasındaki fark 2 milyon Euro’ya kadar düşmüştü. Ancak Vitor Pereira ile yolların ayrılması yönünde karar çıkınca işler değişti. Portekizli istifa etmezse, kendisi ve ekibi için 4 milyon Euro (13.3 milyon TL) tazminat ödenecek olması, yönetimi farklı bir stratejiye itti.
 
3 milyon Euro
 
Sarı-Lacivertliler, Hollanda ekibine yaptığı son teklifte, “Ziyech’i 2.5 milyon Euro’ya (10 milyon TL) 1 yıllığına kiralayalım. Anlaşmamıza satın alma opsiyonu da ekleyelim. Sezon sonunda da oyuncunun bonservisini alalım” teklifinde bulundu. Eğer Hollanda ekibi bunu kabul etmezse, Fenerbahçe Yönetimi mecburen rotayı listedeki diğer isimlere çevirecek.
 
Fanatik