Kadıköy'de isyan çıktı ! Büyük tepki...

Kadıköy'de isyan çıktı ! Büyük tepki...

Son üç maçta 7 puan kaybeden ve şampiyonluk yarışından uzaklaşan Fenerbahçe'ye seyircisi büyük tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar son dönemde gelen başarısız sonuçların faturasını ağır kesti. Başta Luis Nani ve Robin van Persie olmak üzere futbolcular ıslıklarla protesto edildi, Ersun Yanal sesleri tribünde inledi.

Ligde son haftalarda gelen kayıplardan sonra taraftarlar takıma tepki gösterdi. Mersin İdmanyurdu mücadelesi öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcular beklemedikleri bir durumla karşılaştı.

Taraftarlar futbolcuları görür görmez ıslıklarla protestoya başladı. Futbolcuları ilk kez tribünlere çağırmayan taraftarlar kızgınlarını bu şekilde gösterdi. Ancak esas patlama anons sırasında yaşandı.

Kadıköy’de gelenekselleşen futbolcuları tek tek anons etme sırasında ıslıklar daha da arttı. Robin Van Persie ismi okunduğunda bütün taraftarlar daha fazla ıslıkla protesto etti. Daha sonra anons kesilmek zorunda kaldı ve futbolcuların adı normal okundu.

Bu esnada tribünler sadece Gökhan Gönül, Kjaer ve Volkan Demirel’i alkışlayarak tezahürat yaptı. Ardından ‘En büyük taraftar, futbolcular sahtekar’ sesleri duyuldu. Maç başlar başlamaz, tarihe geçen eski futbolcular lehine tezahüratlar yapılarak, “Giydiğin çubuklu forma nasip olmaz herkese” diye bağırıldı.

Esas büyük şok Van Persie topu ayağına aldığında gelen ıslıklarda oldu. Hollandalı yıldız kendisine pas geldiğinde beklemediği tepkilerle karşılaştı. Tecrübeli forvetin top kayıplarında ise bu tepki daha da arttı. Aynı durum Nani’de de gerçekleşti.

Ayrıca tribünler aynı anda ‘Ersun Yanal’ tezahüratı yapmaya başladı. Maçın başlamasına yakın ve maç oynanırken, Ersun Yanal tezahüratları daha da artış gösterdi. Bütün statta hep birlikte tecrübeli teknik adamın ismi yankılandı.

Diego öfkesi

Karşılaşmanın 80. dakikasında Diego Ribas tribünlerden en sert tepkiyi alan isimdi. Brezilyalı oyuncu maça girerken, Nani de kenara gelirken bir anda stattan ıslıklar yükseldi. Tribünlerin bir kısmı Diego’yu alkışlamaya çalışsa da tepkinin fazlalığı dikkat çekti. Özellikle Diego maç içerisinde topu her ayağına aldığında çok sert protesto oldu ve ıslıklar çok fazla arttı. Maç bitimine kadar süren 10 dakikada tecrübeli futbolcu ne zaman topla buluşsa tepki gördü.

Milliyet