Kadıköy'de kritik maç !

Kadıköy'de kritik maç !

Fenerbahçe'nin cezası sebebiyle Saracoğlu'nda kale arkalarına seyirci alınmayacak. Maçı, 30 bin kişinin izlemesi bekleniyor.

Burası Kadıköy burdan çıkış yok!

 Sarı-Lacivertliler, derbi maçlarında Şükrü Saracoğlu’ndaki gücüne güveniyor. Cezası sebebiyle Saracoğlu’ndaki iki kale arkası tribünün boş bırakılacak olması sebebiyle Sarı-Lacivertliler’i bu mücadelede 50 bin değil, yaklaşık 30 bin taraftarı destekleyecek. Fenerbahçe, ligde 17 Nisan 2005’te Pancu’nun kaleye geçtiği tarihi karşılaşmada aldığı 4-3’lük mağlubiyetten sonra Kadıköy’de büyük maç hiç kaybetmedi. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile iç sahada karşılaştığı son 34 karşılaşmada 20 galibiyet, 14 beraberlik aldı, ağlara 56 gol bırakırken, kalesinde 23 gol gördü. Rakiplerine bu alanda psikolojik bir üstünlük de kuran Kanarya, Beşiktaş’ı sahasında mağlup edip, şampiyonluk yarışında avantajı tekrar ele geçirmek istiyor.

Burası Kadıköy burdan çıkış var!

 Süper Lig’de sezonun 24. haftasını lider olarak kapatan Siyah-Beyazlılar, bugün Kadıköy’de çıkacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde dış sahadaki başarılı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ligde oynadığı 12 deplasman mücadelesinde 10 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 30 puan toplayan Kara Kartal, bu alanda diğer 17 takımın da önünde bir konumda bulunuyor. Bu maçlarda attığı 17 ve yediği 8 golle beraber etkili görüntüsünü sürdüren Slaven Bilic’in öğrencileri, bu başarısını Fenerbahçe’nin evi Şükrü Saracoğlu’nda da sürdürüp Süper Lig’in zirvesindeki yerini korumanın hesaplarını yapıyor. Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’nde hafta ortasında Club Brugge karşısında alınan mağlubiyeti, Kadıköy’de alacağı zaferle telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

Fanatik