Karaman Büyüka’ya cevap verdi !

Karaman Büyüka’ya cevap verdi !

Hikmet Karaman, iki haftada 4 puandan memnun olduğunu söyleyerek, zemini eleştiren Şansal Büyüka'ya da cevap verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Karaman, Şansal Büyüka’nın zemine yaptığı eleştiri dinlediğini belirterek cevap vermek istediğini söyledi.

ZEMİN ELEŞTİRİSİNE CEVAP

Tecrübeli teknik adam, yönetimin zemine çok para harcadığını belirterek, “Stat için 500 bin euro masraf yaptık. Kale arkalarında 4 tane platform var. Antrenman tesislerinde de var. Bu sistem bir bizde, bir de Fenerbahçe’de var. Avrupa’da golf sahalarını yapan şirket bizim zeminlerimizi yapıyor. Ancak Rize’deki çay mevsiminiden dolayı sanırım. İsler yüzünden zemin 2 haftada böyle tahrip oldu!” dedi.

“BU BİR KARAKTER GÖSTERGESİ”

Hikmet Karaman, Deniz Kadah’ın kaçırdığı penaltıyı da değerlendirirken, “Gençlerbirliği maçında krizi çözmek çok önemliydi. İyi bir sınav verdik. Yönetim ve teknik olarak… Maçtan önce penaltı olursa kim kullanacak diye sorduk. Maçtan önce isim belirlemedik. Maç içerisinde penaltı olursa o an ben karar vereceğim dedim.

Kweuke’ye ‘Sen at’ dedim. Ama o Deniz’e verdi. Kweuke iyi bir karakter örneği gösterdi. Penaltı kaçsın hiç önemli değil. Ama bu bir karakter göstergesidir. Böyle olaylar takımdaşlık olgusunu geliştirir” ifadelerini kullandı.

“2 MAÇTA 4 PUAN ÇOK İYİ”

1-1’lik karşılaşmayı da değerlendiren Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, ilk iki hafta itibariyle memnun olduğunu söyleyerek, “Yediğimiz gol bireysel olarak yetenek golüydü. Büyük takımlar skoru her an değiştirebilirler. Fenerbahçe geçen hafta 2 dakikada maçı kazandı. 1-0 geriden gelmemize rağmen, iyi ve disiplinli oynadık. Belki penaltıyı atsak skor lehimize farklı gelişebilirdi.

İyi mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 2 maçta 4 puan çok iyi. Fenerbahçe’yi kutlamak gerekir. Onlar da Avrupa Ligi maçından buraya geldi” şeklinde konuştu.