Karaman’dan canlı yayında futbolculara fırça !

Karaman’dan canlı yayında futbolculara fırça !

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yedikleri golü canlı yayında değerlendirdi ve futbolcularına kızdı.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş’a deplasmanda 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, yenilen gole büyük tepki gösterdi. Yayıncı kuruluşa çıkan Karaman, kendisine söz verildikten sonra hemen gol pozisyonunu değerlendirdi ve futbolcularına kızdı!

Quaresma’nın attığı golde 7 futbolcusunun durduğunu ve hakem baktığını belirten Hikmet Karaman’ın canlı yayındaki sözleri şöyle;

“Maçın başında bir 20 dakika var ki, Beşiktaş’ı övdüler ama o görüntüleri yine koysunlar. Tek pas yapıyorlar ancak her pasta süper pres yaptık. Sonra o kazandığımız toplar rakip kalede tehlike oldu.

“SİNİRLENİYORUM”

Yediğimiz golde kaleci dahil 7 futbolcu hakeme bakıp, itiraz ediyor. Kalecimiz bu golü yemez normalde… Eleştirdiğim kendi oyuncularım. 7 kişi birden hakeme bakar mı ya? Sonra Koray topu önünde buluyor Quaresma’ya gol pası veriyor. Hakeme odaklanmışlar. Karar versin diye… Şöyle bir gole üzülüyorum. Böyle golü yemeyeceksin. Gökhan’a karşı, Gomez’e karşı, Sosa’ya karşı mücadele ediyorsun! Hata yapma… Sinirleniyorum! Bu kadar mücadele boşa gidiyor.

Top oyunda niye hakeme bakıyorsun arkadaş! Çalmadı hakem… Büyük takım, büyük oyuncu, deneyim-tecrübe… Gökhan Töre hücumda en etkili oyuncu. Her şeyi yapıyor. Eren’le baş edemedi, sonra gitti ters tarafa…

Eren’e maç sonu dedim ki; Milli takıma gitmek istiyorsan, son 15 dakikada etkili olacaksın… Ama olmuyor bazen. 1-0’dan sonra biraz daha direncimiz olsaydı gol bulabilirdik.”