Kocaman'dan Lewandowski itirafı: ''Ciddi para önermiştik''

Kocaman'dan Lewandowski itirafı: ''Ciddi para önermiştik''
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, özel açıklamalar yaptı.

Transferde almaktan çok satmaya odaklanacaklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, transfer ile ilgili önemli bilgiler verdi.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, özel açıklamalar yaptı. Transferde almaktan çok satmaya odaklanacaklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, transfer ile ilgili önemli bilgiler verdi.

İşte o sohbetten satırbaşları:

Elimizde sihirli değnek yok. Akıl bilgiyle hedefe yürüyeceğiz… Sonra oyunculardan isteyeceğiz. Hataları görüp düzelteceğiz Belki de kısa sürede çok kuvvetli rakipleri büken takım haline gelecek bu takım. Bir makine gibi olacak.

'KJAER AYRILIRSA...'

Kjaer ayrılırsa oraya başka bir stoper olacak. Bir adım sonra gelebileceklerle şu anda kaybedeceğimiz arasında bir mukayese yapacaksam, şu anda kaybedeceksek kaybedelim ama bu riski alalım.

İşler iyi giderse orta ve uzun vadede takımın yaş ortalaması da düşülür, mükaveleler daha orta ve uzun vadeli olur bundan kaçış yok.

Genç oyuncularımızdan  2-3 tanesi üst seviyede  oyuncular olabilecek düzeyde. Ama nereye evrilecekler hep birlikte göreceğiz, ama temkinli olmalıyız. Yiğithan için olumlu raporlar aldık, şimdilik tedavisi devam ediyor, onun ana kadroda olacağını düşünüyorum.

Oyunculardan bir şey isterim sonra gayreti görmek için  beklerim… Bu kural gerek genç gerekse tecrübeli oyuncular için geçerlidir .Zaman oyuncuların nasıl bir seviyeye ulaşacaklarını bize gösterecek.

'LEWANDOVSKI'YE CİDDİ PARA ÖNERMİŞTİK'

Lewandovski’ye ciddi para önermiştik kulübü de bize vermişti. O dönem oyuncuyu ikna edemedik, ‘’Dortmund’a söz verdim’’ dedi sözünde durdu.

İnandığım doğruların arkasındayım. Her zaman böyle yaşadım ve bundan asla vazgeçmeyeceğim. Eğer vaz geçeceğim düşünülürse de ben kendim olamam ve samimiyetimi kaybederim.

Emin olun doğrular zaman içinde er ya da geç   yönünü bulur. Yapacak da bir şey yok. Ben bu oyunun doğrularını yapmak için azami gayret göstereceğim. Ben işimi yaparken de önce inancımı oyuncularıma anlatacağım, onların bu doğrularla hareket etmesini sağlayacağım, sonra onların onları yükselmelerini sağlamaya çalışacağım.

Hürriyet