Kolarov an meselesi

Kolarov an meselesi

Yönetimin geçtiğimiz hafta içinde büyük mesafe aldığı transfer artık final aşamasına geldi.

Gökhan Töre’den gelecek rakamı bonserviste kullanacak Beşiktaş, yıldız futbolcuyu en kısa zamanda açıklamaya hazırlanıyor.

İlk flaş hamleyi Gökhan Gönül’ü Fenerbahçe’den transfer ederek yapan Beşiktaş’ta taraftarın beklediği Kolarov müjdesinin gelmesi artık an meselesi.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basını Kara Kartal’ın bu konuda büyük mesafe aldığını yazmış, hatta rakam bile açıklamıştı. Siyah-Beyazlılar’ın başkanı Fikret Orman’ın bizzat ilgilendiği transferde son sözleşme detaylarının konuşulduğu ortaya çıktı. Buna göre oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Manchester City’ye bonservis ödemesi yapmak için Gökhan Töre’nin West Ham’a kiralanmasından gelecek parayı bekleyen son şampiyonun, gelecek hafta içinde noktayı koyması bekleniyor.

Başkan Fikret Orman’a yakın kaynaklar, “Başkan en uygun şartlar ve zaman için uğraşıyor. Kolarov cephesinde zaten pürüz yoktu. Onunla vatandaşı Tosic sürekli temas halinde ama City ödeme bekliyordu. O sorun da giderilir giderilmez Kolarov formayı giyer” mesajlarını veriyor. Bilindiği gibi mali açıdan UEFA ile bir anlaşması bulunan Beşiktaş, belli bir disiplin halinde hareket etmek ve gelen rakamların ardından transfer bütçesi oluşturmak zorunda.

Fanatik

Etiketler Beşiktaş kolarov