Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti
Güncelleme:

'ByLock' kullandığı iddiasıyla FETÖ soruşturması kapsamında ifade veren Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan görevi bıraktı.

FETÖ'nün gizli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddiası üzerine Cumhuriyet Savcılığına ifade veren Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti.

Şan'ın kulüp sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: 

54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır.

Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar.

Meşum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkansız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık.

Sizlerden istirhamın mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir.

Saygılarımla, Ahmet ŞAN" 

Şan'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, "ByLock" kullanıcısı olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınmıştı.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Şan'ın, evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda cep telefonu ile bilgisayarına el konulduğu öğrenildi.

Seçiniz...