Liverpool 'Markovic' diye inledi

Liverpool 'Markovic' diye inledi

Liverpool taraftarı sosyal medyaya hücum ederek Markovic'in Fenerbahçe'den geri alınmasını istedi, Jurgen Klopp'u bile açıklama yapmaya zorladı.

Fenerbahçe'ye kiralık olarak verilen Lazar Markovic için Liverpool taraftarı kampanya başlattı. Takımın şu anki durumundan tatmin olmayan İngilizler, bir sezonluğuna verilen oyuncunun, devre arası dönemde tekrar takıma geri çağrılmasını talep ettiler.
 
Sırp futbolcu gibi süratli bir kanat oyuncusuna takımın ihtiyacı olduğunu dile getiren taraftarlar, ayrıca yaşanan sakatlıkların da teknik direktör Jurgen Klopp'u zorladığına dikkat çektiler. Liverpool taraftarının bu baskısının, Klopp'u açıklama yapmaya zorladığı, Alman teknik adamın dün sarfettiği 'Ben olsam onu göndermezdim ama şu an geri alamayız' ifadelerini kullanmaya mecbur bıraktığına dikkat çekildi.
 
Sosyal medya üzerinde başlayan kampanyaya dahil olan ve buradan görüşlerini paylaşanlar, "Markovic'i geri çağırın", "Onu geri getirin", "Markovic'in geri alınmasına ihtiyacımız var", "Jurgen, Markovic'i hemen kiradan geri çağır" gibi ifadeler kullandılar.

Milliyet