Melo: Hamzaoğlu olmasa dönmezdim

Melo: Hamzaoğlu olmasa dönmezdim

Galatasaray'ın Avusturya'daki ikinci etap kampına katılan Felipe Melo,teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüştü, yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Milliyet'in haberine göre; Hiçbir şey olmamış gibi çalışmalara katılan Brezilyalı futbolcunun bu tutumunda Hamzaoğlu ile yaptığı sohbetin etkisinin olduğu ortaya çıktı. 

Hamza Hamzaoğlu'nun kendisine karşı olan yaklaşımından çok etkilenen Melo'nun, "Başkası olsa belki de bana bu toleransı göstermezdi. Sorunlar yaşadım ve hiç hak etmediğim eleştiriler aldım. Bu noktada siz bir teknik direktör olarak değil de bir ağabey gibi yaklaştınız. Hep olumlu davrandınız. Bir başkası olsa dönmezdim" diyerek hocasına teşekkür etti.

Hamzaoğlu'nun ise Melo'ya, "Benim için önemli olan, daha önce olduğu gibi isteyerek bu formayı giymen. Sen bizim için çok özel bir futbolcusun. Mutlu olman ve görünmen takım için de çok önemli" ifadelerini kullandığı dile getirildi. Son derece yapıcı geçen bu görüşmenin ardından Melo'nun idmanda çok istekli olması ve arkadaşlarıyla şakalaşması dikkatlerden kaçmadı. Hamza Hoca, dünkü antrenmanından önce de Melo ile bir süre sohbet etti.