Mersin İdman Yurdu'na büyük şok !

Mersin İdman Yurdu'na büyük şok !

Deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 yenen Gençlerbirliği, 3 maçtır süren galibiyet hasretine son verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Gençlerbirliği, Mersin İdman Yurdu’nu deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Teknik direktörlüğe İbrahim Üzülmez’i getirdikten sonra çıkış yakalayan ancak son 3 maçtır duraklama dönemine giren Gernçlerbirliği, Mersin’de uyandı. Rakibini 3-0 gibi net bir sonuçla mağlup eden Ankara temsilcisi galibiyet hasretine son verirken, Mersin İdman Yurdu’nun da son sıradan kurtulma umutlarını bir başka bahara bıraktı.

Maça iyi başlayan Gençlerbirliği 17. dakikada Stancu ile öne geçti. Bu golde sonra biraz daha hücuma dönük bir futbol sergileyen Mersin İdman Yurdu’nun yakaladığı bir pozisyonda hakem Özgür Yankaya’nın kırmızı kartlık pozisyonda çalmadığı faul düdüğü adeta maçın kırılma noktası oldu. Bu pozisyonun ardından dakika dakika oyundan düşen rakibi karşısında üstünlüğünü hissettiren Gençlerbirliği, ilk yarının son dakikasında Djalma ile farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Gençlerbirliği, Djalma ile bir gol daha buldu. Son dakikalarda Pedriel’in ağlara gönderdiği top Mersin idman Yurdu için tesselliden öteye gidemezken, mücadele 3-1 konuk ekibin galiibyeti ile sona erdi.