Mersin İdmanyurdu şansızlığını kırmak istiyor

Mersin İdmanyurdu şansızlığını kırmak istiyor

Bülent Korkmaz, Gençlerbirliği ile yapacakları maçta alacakları 3 puanın, kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacakları maçta alacakları 3 puanın, kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Korkmaz, Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki antrenmanın ardından yaptığı  açıklamada, ligde son iki haftada yitirdikleri puanlar için üzgün olduklarını  belirtti.
 
Gaziantepspor maçında iyi oynadıklarını ancak kaybettiklerini, Medipol  Başakşehir mücadelesinden de beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan Korkmaz,  Gençlerbirliği karşısında daha dikkatli oynayacaklarını vurgulayarak,  "Oyuncularım gol yemeden maçlar da kazanıyor, berabere de bitirebiliyor.  Gençlerbirliği karşısında amacımız tabii ki 3 puan almak. 3 puan alırsak  gerçekten çok önemli bir iş yapmış olacağız. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah bu  sefer gülen taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.
 
Medipol Başakşehir maçında öne geçtikten sonra takımın savunmaya  çekilmesini olumlu karşılamadığını ifade eden Korkmaz, futbolcuların, ligde bir  galibiyet serisi olmaması nedeniyle baskı hissederek savunma yaptıklarını  kaydetti.
 
Öte yandan kırmızı-lacivertli ekip, Korkmaz yönetiminde  gerçekleştirdiği antrenmanda pas ve taktik çalışmasının ardından çift kale maç  yaptı. Sakatlığı bulunan Gökçek Vederson antrenmana katılmazken, Khalili takımdan  ayrı çalıştı.
 
Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor'a 1-0 yenilen, 10. haftada  Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu, 6 puanla 17. sırada  bulunuyor.