Mert Günok ile yollar ayrıldı !

Mert Günok ile yollar ayrıldı !

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mert Günok'un sarı-lacivertli kulüple sözleşme yenilemeyeceği açıklandı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak, sarı-lacivertli kulübün Mert ile sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.

Milli kalecinin menajeri Batur Alıparmak, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Mert ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyor. Bize bunu tebliğ ettiler, artık gelen teklifleri değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yanı sıra A Milli Takım'da da görev yapan Mert Günok için Galatasaray'ın nabız yokladığı biliniyor. Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya yedek arayan sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki kaleciyle bu boşluğu doldurmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de tecrübeli kaleci Volkan Demirel'in yedeği olan Mert Günok, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 9, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9 olmak üzere toplamda 18 maçta sahaya çıkmış ve kalesinde 19 gol görmüştü.

Mert Günok'tan flaş açıklama

Mert Günok kendi Twitter hesabından hakkındaki tüm söylenenler ile ilgili açıklama yaptı. Günok açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Menajerim Batur Altıparmak'ın bugün yapmış olduğu açıklamaya istinaden ayrıca bir bilgi kirliliği yaşanmaması adına kendi hesabımdan bir açıklama yapmak istedim. Menajerimin de söylemiş olduğu gibi Fenerbahçe Spor Kulübü kendisine benimle yola devam etmeyeceğini ve başka kulüplerle artık görüşebileceğimizi sözlü olarak beyan etmiştir. Bugüne kadar geçen sezon başı harici yeni sözleşme için hiçbir görüşme yapılmamıştır. Daha açık söylemek gerekirse sözleşmemin bitiş gününden itibaren bu 2 hafta içerisinde ne bir para mevzusu ne de oynama garantisi isteme gibi bir görüşmemiz olmamıştır. Benimle ilgili yaşanan bilgi kirliliğine bu yazı ile son vermek istiyorum. Bugüne kadar bana emeği geçen bütün hocalarıma ve çalışanlara teşekkür ederim."