Mircea Lucescu: ''Futboldan kopmam''

Mircea Lucescu: ''Futboldan kopmam''
Güncelleme:

Adı Galatasaray'da sportif direktörlük için geçen Mircea Lucescu, Romanya'da Dolce Sport'a açıklamalarda bulundu.

Adı Galatasaray'da sportif direktörlük için geçen Mircea Lucescu, Romanya'da Dolce Sport'a konuştu... 1998'de Inter'den kovulmasından, son olarak Zenit'ten ayrılmasına kadar pek çok noktaya değindi.

Lucescu, Türkiye'yle ilgili de açıklamalar yaptı.

* Geçen sezon Fenerbahçe'ye gidebilirdim ama bana saygı duyan Beşiktaş ve Galatasaray taraftarını düşününce kararımı değiştirdim.

* Türk basınında yalan haber o kadar çok ki... takım yöneticileri bile bunları söyleyebiliyor. Bir başkan benim için, ''Beşiktaş, Lucescu'ya 4 milyon Euro verdi'' diye dedikodu bile yapabildi.

* Türk taraftarlar beni seviyor. Çünkü iki ayrı takımla şampiyonluk yaşadım. İsmim güçlü. Beraberimde başarı ve iddiayı getireceğimi biliyorlar. Bu da sponsor ve bilet satışı demek.

* Teknik direktörlük yapmaya devam eder miyim bilmiyorum. Yapmasam da futboldan kopmam. Başka görevler olabilir. Futbolda sadece teknik direktörlük yok.

Galatasaray için adı geçiyordu!

Bilindiği üzere Lucescu'nun Galatasaray'a sportif direktör olarak gelmesi gündemdeydi. Rumen hocanın Galatasaray'a oğlu ile gelip, futbolu yöneten isim olacağı uzun süre konuşulmuştu. Lucescu, ''Başka görevler olabilir. Futbolda sadece teknik direktörlük yok'' açıklamasıyla adeta bu iddiaları da doğrulamış oldu.

Etiketler Galatasaray lucescu